top of page

Interieuradvies

Studiosessie-1190.jpg

Naast fotografie houd ik me bezig met interieur en het advies hierin, dat is mijn tweede passie. Een geheel creëren in beeld en zo dus ook in (jullie t)huis. Hoe fijn als we samen, jouw of jullie woning tot een thuis om kunnen toveren. Mijn advies afgestemd op jouw of jullie wensen zodat dit een prachtige basis wordt voor nieuwe herinneringen. 

Rinske en Flo Bali-8.jpg

Een woning is een weerspiegeling van jezelf. Het is dan ook erg belangrijk dat de persoonlijkheden van de bewoners van de woning terug te zien zijn in het interieur. Daarbij kan ik je helpen! Door het maken van een interieuradvies op maat, komt er weer rust en balans in jouw interieur. 

AANBOD

Pakket 1 | Briesje 

Het pakket Briesje omvat een intakegesprek waarbij we bespreken wat jouw wensen zijn. Na ons kennismakingsgesprek ga ik aan de slag met een moodboard om mijn ideeën te visualiseren. Ook maak ik een bijpassend kleurenplan.

Intakegesprek

Moodboard

Kleurenplan

vanaf € 195

Pakket 3 | Verfrissend

Pakket Verfrissend is het derde pakket en daarbij ook een uitgebreider pakket dan 'Briesje en Opfrisser'. Ik zal mij bij dit pakket richten  op de indeling van de woning.

Dit pakket omvat ook een moodboard, kleurenplan, materialenplan en natuurlijk de start van onze samenwerking; een intakegesprek. 

Intakegesprek

Moodboard

Kleurenplan

Materialenplan

Plattegrond 2D Presentatie

vanaf € 395

Pakket 2 | Opfrisser

Bij pakket Opfrisser richt ik me op een nieuw meubelplan. We zullen eerst een intakegesprek voeren waarbij ik jouw wensen goed op een rijtje zet. Aan de hand van die wensen maak ik een uitgebreid meubelplan.

Intakegesprek

Moodboard

Meubelplan

vanaf € 295

Pakket 4 | Fristastisch

Pakket Fristastisch is het meest uitgebreide pakket.

We starten met een intakegesprek. Zo weet ik precies wat jouw wensen zijn. Ik maak twee verschillende moodboards, een kleuren- en materialenplan,  een plattegrond & meubelplan. Ook richt ik me op de styling en zal hiervoor een shoplijst aanleveren zodat het super gemakkelijk is om de meubelen/accessoires vervolgens te kunnen aanschaffen.  Dit geheel kom ik daarbij bij jou/jullie thuis presenteren!

Intakegesprek

Moodboard

Kleurenplan

Materialenplan

Plattegrond 2D

Advies raambekleding

Meubelplan

Shoplijst
Presentatie bij jou thuis

vanaf € 998

Extra te kiezen diensten

Prijs is per ruimte

Shoplijst vanaf € 275

3D tekening vanaf € 235

Lichtplan vanaf € 175

Kleurenplan vanaf € 125

Heb je vragen of zoek je advies?
Neem contact met me op! 

Happy to help you out
bottom of page