top of page

About
 

Als jong meisje was ik altijd geïnteresseerd in interieurs en het (her)inrichten van mijn kamer. Het lag voor de hand dat ik de studie 'Interieuradviseur' aan het Hout en Meubileringscollege ging volgen. Nu, 14 jaar later ben ik vier dagen per week bezig met de uitstraling van meerdere interieur merken bij het Nederlandse bedrijf 'Zuiver Interior Group'.  Hier houd ik me onder andere bezig met de interieur fotografie voor het Nederlandse Interieur merk Zuiver.

 

Ook bij het inrichten van ruimtes kan ik nog steeds mijn creativiteit kwijt. Een geheel creëren in beeld en zo dus ook in (jullie t)huis. Hoe fijn als we samen, jouw of jullie woning tot een thuis om kunnen toveren. Mijn advies afgestemd op jouw of jullie wensen zodat dit een prachtige basis wordt voor nieuwe herinneringen. 

 

Fotograferen werd een passie van me en dat doe ik nu ook een dag in de week op freelance basis. Dit blijft niet meer alleen bij interieur fotografie. Ik heb mijn kennis uitgebreid tot onder andere; bruiloftsfotografie, portret, new born shoots, zwangerschap fotografie, food fotografie en (personal) branding shoots. 

Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en samen mooie resultaten te bereiken. De authenticiteit waarborgen, geluk en puurheid vastleggen in foto's blijft continue mijn uitdaging. Ik probeer situaties te creëren waarbij een echte lach te zien is, mensen met elkaar in het moment. 

Mijn handtekening kenmerkt zich in het gebruik van daglicht, waarbij ik speel met zon en schaduw. 

Ik hou enorm van het strand en grijp dan ook mijn kans om een hoop shoots daar te doen!

Liefs,

Nienke


 

IMG_7430.JPG
bottom of page